Jak si Evropa podřezává větev, na které sedí

14. 05. 2015 8:10:02
Dlouho již přemýšlím nad otázkou, proč je takový tlak na nesmyslné přijímání ilegálních migrantů do Evropy. Za celou dobu mne napadla jen jedna odpověď: peníze.

Na „uprchlíky“, jak s nyní migrantům říká, jdou obrovské prostředky z rozpočtu EU. I když se jedná převážně o muslimy (a pár křesťanů, které zrovna nenaháží do moře cestou), bohaté muslimské země přispívají do těchto fondů minimálně. Stovky „neziskovek“, „agentur pro uprchlíky“ pro soc.začleňování atd. Atd. Jsou pevně přisáté na tyto fondy a s ohledem na jejich poměrně vysoká procenta vlastních nákladů, z uprchlíků mají dobré a snadné živobytí.Tisíce úředníků jednotlivých států i EU by totiž s kontrolou imigrace ztratily opodstatnění ke své pozici a tím i existenci. Podle Hybáškové jde o 50 milionů v drtivé většině muslimských migrantů kolem Evropy. A co na to muslimské a výrazně bohatší země? Nic!

Zajímavý je politický dopad imigrace, kdy muslimské země se tváří, jako když se jich otázka muslimských migrantů do EU netýká (pokud zrovna nestaví proti nim plot) ale současně podporují (a to i finančně) islamizaci zemí příjemců. Paradoxem toho všeho tedy je, že si zde vytváříme islámskou pátou kolonu za vlastní peníze. Má někdo nějaký argument, dokazující, že muslimům nejsme pro srandu?

Jenže nezapomínejme na stránku věci, co stojí mimo zákon! Při obrovském množství migrantů a zatvrzelé ochraně ze strany organizací pro ochranu lidských práv, je ruka zákona bezmocná. Nemůžeme totiž vyloučit, že:

existují spojení mezi pašeráky a přijímacími agenturami

migranti, kteří nejsou součástí nějaké sítě, jsou snadno kořistí buď organizovaného zločinu nebo padnou za oběť otrocké práci

pokud jsou migranty děvčata, je jejich další osud v Evropě dost pochybný

nezapomínejme na obchod s orgány

Jde o úžasný a relativně snadný kšeft.

Další neméně hrozivou skutečností je, že s migranty do Evropy proudí i skrytí islámští bojovníci, vycvičení, s válečnými zkušenostmi a přesvědčení o své nadřazenosti a oprávněnosti šířit islám ohněm a mečem. Snadno se napojí na existující radikální buňky v muslimských komunitách 2. a 3. generace, s evropskými pasy a zmizí v davu.

Pokud někdo přijíždí jako host, respektuje zvyky, tradici a kulturu hostitele. Pokud ale příchozí hlásá nadřazenost svojí víry, neustále vyžaduje, aby se hostitelská země přizpůsobovala požadavkům jeho náboženství a dokonce se snaží zavést svůj vlastní zákoník jako rovnoprávný (zatím) zákonům hostitelské země, není to host, je to nájezdník. Jsme tedy svědky jak EU řídí a financuje invazi cizí a Evropě cizí a nepřátelské kultury a to vše na úkor našich vlastních občanů. Po všech letech, která jsem strávil v různých muslimských zemích si nedokážu představit jedinou, která by takový přístup trpěla a nenechala dotyčným „kazatelům a věrozvěstům“ uříznout hlavy.

Sociální stránka věci: tlaky na imigraci jsou tak silné (rozuměj:dobře zaplacené) že se dotyčné vlády vůbec ani neobtěžují svým občanům vysvětlovat, proč sice není na důchody a zdravotní péči pro vlastní občany, kteří většinou celý život pracovali a platili daně ve své zemi, ale proč tak snadno vlády mrhají miliony pro nájezdníky, kteří sem přijíždějí s cílem ovládnout naši zem a potlačit naše tradice a kulturu.

Čili odpovědí na mou otázku je stále jedno a totéž: peníze, peníze, peníze. Možná také politická moc, snaha dostat se do zkorumpovaných medií a ohřát si svoji podivnou politickou polívku.Jenže výsledek jejich snah nakonec bude ten, že bída a chaos bude i v Evropě a tak se k milionům migrantů začnou přidávat i Evropané.

Bohužel, je jenom jediná cesta jak z toho všeho ven: vystoupit z EU, prosadit návrat národních hranic, kulturních hranic,fiskálních hranic,posílit armádu i policii ne jako americký expediční sbor, ale jako opravdovou národní armádu s úkolem chránit svj národ. Prostě opět se stát pánem našich věcí. Když to necháme na Bruselu, nekonečná nekompetentnost (a možná zkorumpovanost) euroúředníků nás zahubí.

Autor: Jiří Kobza | čtvrtek 14.5.2015 8:10 | karma článku: 36.56 | přečteno: 1315x

Další články blogera

Jiří Kobza

Fialův tobogán krize

Kdo se dívá trochu víc dopředu, než končí jeho nos nebo splatnost nejbližší faktury, musí vidět, že nás nečekají dobré časy.

9.11.2022 v 14:09 | Karma článku: 8.21 | Přečteno: 219 | Diskuse

Jiří Kobza

Kdo tu chce válku ? Aneb jak vypadá život v situaci, kdy je všeho málo?

Naše naprosto nezodpovědná vláda v každé druhé větě svých proklamací křičí „Jsme ve válce“. Naštěstí zatím nejsme, ale snadno bychom mohli být, bude-li tato politika pokračovat nastoupeným směrem, totiž čelně proti dvěma ze tří sv

23.10.2022 v 14:37 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 35 | Diskuse

Jiří Kobza

K tomu nelze mlčet!

V úterý 31. května se v Poslanecké sněmovně projednávala novela tzv. Lex Ukrajina, což je zákon, který má upravovat podmínky a podobu přístupu našeho státu k uprchlíkům z Ukrajiny

2.6.2022 v 10:20 | Karma článku: 8.37 | Přečteno: 177 | Diskuse

Jiří Kobza

Vláda proti Ústavě i proti lidu

Vláda Petra Fialy od svého nástupu svévolně zneužívá zákony, ohýbá Ústavu a neoprávněně si přisvojuje mimořádné kompetence. Už se z toho, bohužel, stala smutná tradice.

30.5.2022 v 19:15 | Karma článku: 26.93 | Přečteno: 638 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 27.54 | Přečteno: 512 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 50 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 299 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.78 | Přečteno: 523 | Diskuse
Počet článků 67 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1408

Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...