Diskuse

Evropa po EU?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Především musíme znovu postavit ten plot, co ho Dienstbier starší zboural. A znovu osadit hraniční celnice ozbrojenci. A samozřejmě vystoupit z EU, protože čekání na její pád nám nic dobrého nepřinese - každý den svobody dobrý.

6 1
možnosti
Foto

Pomiňme fakt, že větčina EU je pro přerozdělování-není tedy důvod si myslet že EU skončí.

Pokud píšete o tom, že si imigranty nemůžeme finančně dovolit pak je to čirý nesmysl. Jednak proto, že mnohem více z Unie čerpáme než zaplatíme do Unie a dáme za imigranty -ekonomicky je náš jednoznačný zájem zachovat EU (to pomíjím další ekonomické faktory).

Pokud EU skončí a skončí společná azylová politika budeme mít mnohem více imigrantů ( tak jako v minulosti) a bude nás to stát mnohem více (vlastní pohraniční stráž) a přinese to mnohem více konfliktů ( konflikty na hranicích s převaděči).

Náš zájem je jednoznačně aby EU neskončila a není možné dlouhodobě udržet jedny hranice a o imigranty se nedělit.

1 7
možnosti
DK

Už první odstavec je naprostá smyšlenka a vlhké přání eurohujerů. Pokud se zeptáte občanů jednotlivých států, dostanete v téměř všech otázkách opačnou odpověď než je oficiální linie.

1 0
možnosti
AS

A25d95a82m 42S77t81a69v64a

12. 5. 2015 13:59

"....nekompetentní Evropskou komisí ....":... hlavně s neomarxistickým anarchistickým myšlením, v praxi užívajícím především brežňevovsko  bolševické manýry.....  Nyní někde píší o zděšení v USA, že Čechy s pol. se odkloňují k Rusku. Aby ne, když EU je v přístupu k občanům ideologicky ještě totalitnější a arogantnější  než tehdejší SSSR. Ne nebezpečnější!!! to v žádném případě. Ale svým nárokům EU podrobuje všechno a doslova to otravuje společenský život.  Viz u nás bláboly Schwarzenberga,  Kalouska a jejich novinářských poskoků. Masírujou nás jak Rudé právo či Svět socializmu. A kdo neskáče  podle Schwarzenberga, tak si ho jeho pisálkové parádně podají a zesměšňují ho ještě víc, než jak to provádělo Rudý právo s Ludvíkem Vaculíkem a Václavem Havlem. A že to byli čuňárny! Kdo chce kam, pomozme mu tam....  Ale není problém, je do očí bijící, že Rusko válku nerozpoutá. Rusko si je moc dobře vědomo, že po staletích zemi a národ devastujících útoků a násilí ze Západu, potřebuje konečně mír a klid pro upevnění svého impéria. To jen EU pro rozšíření svého impéria znovu neváhalo se chopit spolupráce s násilnickým fašistickým Majdanem.

9 1
možnosti
AS

A24d71a92m 22S57t75a43v43a

12. 5. 2015 14:01

"byly", aby tu někdo nepištěl!

0 0
možnosti
OK

Evropa, která úzce nespolupracuje, je Evropa, která válčí.

4 2
možnosti
JC

Jo, od pádu Železné opony se v Evropě válcí. Naposledy minulý týden přepadli Albánci Makedonce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik