Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naštěstí je v EU více kverulantů, kteří se snad odmítnou podřídit tomuto diktátu. Tyto země by se měly domluvit, společně z EU vystoupit a vytvořt svobodné a nezávislé společenství s volným trhem, jako protipól dnes již nefunkční EU

0 0
možnosti

J11a21r62a 80R59a48n79k

14. 5. 2015 20:52

Rychle jsem Vas clanek proletla a zastacila u prodeje organu. Kdyz se honosite svou ex diplomatickou minulosti, urcite ovladate nekolik jazyku a neuslo Vam, ze nejvice organu se prodava v Cine. Diky komunisticke strane, ktera stale neuznava Falun Gong - mirumilovnou sektu, ktera je znama svymi zdravymi organy, jsou zatykani bezduvodne a popravovani, organy se "tezi" jeste za zivaRv Ja jen, ze byste mel byt spravedlivy a videt to tak, jak to je.

0 0
možnosti
Foto

J74i39ř31í 20K39o34b20z37a

17. 5. 2015 23:46

Pokud vím, tak Číňané u nás se nesnaží změnit systém, nastolit šaríju nebo kamenovat nevěrnice....

0 0
možnosti

Teď muslimové zaútočili vojensky na Makedonii, tak jsem zvědav, jak se k tomu bude EU a NATO stavět.

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5985-dabelsky-plan-barevne-revoluce-v-makedonii-je-v-plnem-proudu

1 0
možnosti
Foto

Bohaté arabské země by přestaly být bohaté od okamžiku, až by se musely o uprchlíky opravdu starat.

1 0
možnosti

Ten tlak bude spíše z Itálie a ze Španělska. Situace na jihu Itálie se stává opravdu neúnosnou. Cituji z tohoto článku: http://www.katyd.cz/clanky/uprchlici-lampedusa-se-bouri.html :

„Itálie sama financovala po více než dva roky operaci Mare nostrum, kdy zachránila desetitisíce emigrantů. Pohár však už přetekl. Jestli se Evropa nedomluví, riskuje se tady opravdová genocida.“

Jinak ovšem máte pravdu: my musíme urychleně vystoupit z EU.

0 0
možnosti

Jak to, bohužel, snad bohu dík, že taková cesta existuje. Bohužel je v tom, že se o to budeme muset postarat sami. Bude to trochu nepohodlné, nejisté, možná riskantní a v tom je asi ten největší zádrhel. Taková ta nouze, která učí Dalibora housti a lidi tahat za jeden provaz, přichází obvykle dost pozdě na to, aby šly věci hladce.

1 0
možnosti

Ano, souhlasím, je to přesně tak, obchod s imigranty je úžasný kšeft. Stačí k němu jediné - aby se úředník, přijímající úplatky, domluvil s podnikatelem, přijímajícím dotace. Ti dva se domluví vždycky, protože neexituje nikdo, kdo by jim v tom mohl zabránit. Zaplatí to daňový poplatník. A pokud už daňový poplatník nic nemá, nevadí. Úředník si na to půjčí neexistující peníze u instituce zvané banka a zaplatí to potomci daňového poplatníka. Naše společnost dospěla do stavu, kdy jsou bezadějné zadlužené příští generace ještě nenarozených dětí. Nejsmutnější na celé této věci je to, že ty uprchlíky sami vyrábíme jako "vedlejší produkt" dobyvačných válek o ropu a další suroviny. Cesta zpět ke zdravé společnosti bude těžká a bolestná.

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik