Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby tento clanek napsal kdokoliv z odpurcu, dozvedel by se, ze jsou to jen kecy bez jedineho naznaku reseni a predevsim konkretni autorovy osobni predstavy tohoto reseni .... Mate stesti, ze jste nazorove na strane techto kriklounu a vseznalku ...... jinak obecne se da s mnohym uvedenym souhlasit

0 2
možnosti
LR

Ajejda. 

Kritik si klepl na čelo s rapidně se šířící pleší a opět hodnotil.

1 0
možnosti
MN

Na iDNES psali, že do konce roku 2017 se má v Česku přijmout 1500 uprchlíků, z toho 1100 z Itálie a Řecka a má se dojet pro 400 syrských uprchlíků z táborů v Jordánsku nebo Kurdistánu, s jejich výběrem prý pomůžou církve.

Kdo proboha takovou pitomost v té naší vládě vymyslel? Já se obávám, že s tím došel Prouza, který se jeví být napojený pupeční šňůrou na ještě větší pitomce v Bruselu a ostatní v naší vládě mu asi jen přikyvovali, protože je to zdánlivě nápad dostatečně politicky korektní, který zároveň nakrmí vlka a kozu nechá jakž takž pohromadě.

Takže, naší vládě nestačí, že dole na jihu Evropy se běženci už začínají pomalu čítat do statisíců, naše vláda si navíc zajede do Kurdistánu a Jordánska a přiveze sem ještě další uprchíky. Hned to, že je bude vytahovat z nějak zařízených táborů je nesmysl, pomoc potřebují snad nejprve ti, kteří se do takových táborů ani nedostali.

Ale hlavně, proč vláda v tomhle nevyslyší pana prezidenta Zemana, který navrhl poslat do Jordánska naší polní nemocnici??? Tím, že sem vláda přiveze pár syrských rodin, možná pomůže pár lidem, ale dobře vybavená polní nemocnice by mohla zachránit zdraví a možná i životy tisícům lidí u nich doma.

0 1
možnosti
Foto

ČR letos od září oficiálně přijme 400 utečenců a 30 tisíc jich tady přijde načerno. Bez povolení, bez dokladů a přesto se tady v tom našem dokonalém společenském guláši i bez požehnání úřadů (až do doby než budou odhaleni), spolehlivě uživí...

5 0
možnosti
AS

A34d70a73m 32S40t10a72v68a

17. 7. 2015 17:55

Přesně! V naši zemi se neustále vyskytuje  jakási pátá kolona, která brání prosazování demokratické politiky. Ta podrážela nohy prezidentu Benešovi, jak jen mohla, ať pronacistická či probolševická, a nyní tu opět intenzivně působí ta marxistická klika věčných anarchistických pomýlenců, která nám neustále vnucuje a prosazuje tu své chýry, které vedou, jako již ve 48., do horoucích pekel.

4 0
možnosti
Foto

S tim 48. mate pravdu. Jen citim podobne chovani z rad fanatickych odpurcu, ktere zda se zajima mnohem vice rozklizovani nasi spolecnosti a jejich politicke cile, nez nejaci pristehovalci.

0 2
možnosti

Na tuto záležitost nezapomeneme a tato koalice by si už neměla nikdy ani "štrejchnout". To co teď dělají,  jim přeci nemůžeme odpustit!

Když jsem slyšela v TV, že policie už nás nebude informovat o počtech odchycených běženců , aby nebyla panika, nevěřila jsem svým uším. (zprávy TV). Oni nás, své občany, nebudou informovat! To je arogance moci, co si ještě na nás dovolí?

24 0
možnosti
PK

P52a28v11e10l 79K85i98l48i78k

17. 7. 2015 19:42

Na to, jak rychle se situace mění, je bohužel do voleb strašně daleko. A i kdyby byly volby pozejtří, tak fůra lidí zase skočí na nějakou 30ti korunu.

To, že už nás nebudou informovat aby nebyla panika, jsem neslyšel. Ale to je vopravdu síla. Fakt brutus.

8 0
možnosti
ZB

Autor stupidního nápadu venčení prasátek přes mešitou...Okamura a spol. jen hledá další hejly na kterých by si namastil kapsu.O nic víc nejde...

0 16
možnosti
MK

Co je na tom stupidního? Když sem někdo přijde, tak ať respektuje naší kulturu a k té patří i vepřové. Pokud se mu to nelíbí, nemusí sem chodit. Když mohu respektovat zvyklosti v islámských zemích, tak chci, aby muslimové respektovali zvyklosti v zemích našich. 

Víte jak kdysi chránili poutníci do Svaté země peníze? Že je dali mezi dva plátky vepřového masa.

23 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik