Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P65e10t19r 13T11o71m78e15k

30. 1. 2016 21:01

No to je blábol. Přihořívá nebo hoří ?

0 0
možnosti

Nebudu vam odpovidat na tolik otazek. Jen jedna je velmi lakava. Protoze znam zakladni odpoved na ni, budu polemizovat.

"Proč naši volení zástupci najednou zapoměli, co slibovali před volbami a jednají bez mandátu? Proč jednají proti zájmu státu, národa a lidí?"

Toto je otazka ve vasem clanku. Odpoved je velmi jednoducha. USTAVA jim to dovoluje !!!!!

Pricina teto situace?

Spatne rozdeleni MOCI !!! V anglictine se to jmenuje: "Checksand balances". To nase ustava nevyzaduje. Teoreticky 101 poslancu muze vytvorit DIKTAT a nemame moznost odvolani. (podle ustavy). Podle drivejsiho citatu: "Strana a vlada rozhodla........!!!! se u nas jeste vede republika. To ostatni, o cem pisete, z teto podstaty vyustuje. Tim se problemy jen prohlubuji. Zmena ustavy, podle meho pohledu, je nutna. Mam osobni predstavu jak ji zmenit. Odpoved je vsak velmi obsahla. Tim se do diskuzniho prispevku nevejde.

1 0
možnosti

Díval jsem se na váš blog. Všimnul jsem si, že se touto problematikou zabýváte. Mohl byste třeba ve svém novém blogu naznačit, jak z patové situace, kterou popisuje pan Kobza? Jen podotýkám, že čekat do řádných voleb a hledat stranu, která si tohle dá do svého programu patří do žánru science fiction. Co lze učinit nyní? Abychom nebyli v této formě demokracie zazděni. Situace se vyvíjí o něco rychleji, nežli se konají volby.

0 0
možnosti

I56v23o 96P35e61c71l

30. 1. 2016 16:08

Dost zmateně napsáno! Zkuste to čtivěji.

1 0
možnosti
Foto

J94i43ř50í 34K65o42b59z50a

30. 1. 2016 23:59

snažím se popsat situaci a dopracovat se podnětné diskuze. Beletrii budu psát snad později.

0 0
možnosti

Proti TOMUTO lze tezko co namitat. Ten nepratel je nekolik vrstev a pokud se jim ma, zatim prazdnymi a libivymi hesly oslepla, stredni trida ubranit, musi zacit u te nam nejblizsi vrstvy. A nenechavat vse na vysmivanem 'selskem' lidu ktery intuitivne chape veci, jez poslabsi radoby intelektualove nevidi.

4 0
možnosti

Hezky napsaný blog až na ten závěr. Škoda.

Myslím, že náš nepřítel není v každé rodině. Je jen v některých. Problém je, že obránci města si zatím plně neuvědomují, že jsou ve válce. Rovněž jim uniká fakt, že nepřítel není jen venku za branami, ale pohybuje se i po náměstí mezi námi. Velký problém je, že není síla, která by obránce aktivovala.

Rovněž máte pravdu, že bezbolestné řešení již není možné. Ale nesouhlasím, že jsme v háji. Tam budeme, pokud se obránci nevytrhnou z letargie, nezúčtují s vlastizrádci a nevylezou na hradby. Pak teprve by slova vášeho blogu byla naplněna.

5 0
možnosti

...pokud nic neuděláme....

Co navrhujete, abychom udělali? Můj dotaz není ironický.

0 0
možnosti

Napsal jste to výborně ! Naprostý souhlas ! R^[>-]

1 0
možnosti

Bohuzel nejstrasnejsi veci je to, ze zmeny zpusobene prijetim milionu uprchliku jsou NEVRATNE. Blabol politiku o tom, ze budou lidi, kteri se nekvalifikuji pro asyl (radove ve statisicich) vracet do zemi puvodu, zustava jenom blabolem a lzi na uchlacholeni volicu.

4 0
možnosti

J59a34k19u31b 53L80é79d98l

30. 1. 2016 14:56

"Náš nepřítel je tedy každý, kdo upřednostňuje destrukci našeho státu, opovrhuje tradicemi našich předků a nenávidí své rodiče!"

Což je, předpokládám, každý, kdo nesouhlasí s Vašim poťapaným viděním světa. Bravo R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik