Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musíme přiznat, že naše ministerstvo obrany, zahraničí - i konec konců sám premiér Fiala se tak chovají, jako by podporovali válečné štvaní.

;-(

0 0
možnosti

Za to vás eurohujeři nepochválí;-D

0 0
možnosti

To se nám ti horliví "vlastenci" vybarvují...Jste obyčejný zrádce a Putinův nástroj k rozbíjení a oslabování EU, pro Putina byste byl ochoten obětovat i naši suverenitu. Šíříte lži a nesmyslně nálepkujete. V Ukrajině není žádná občanská válka, pouze Rusko jim sebralo kus území a za pomoci diverzantů a svých speciálních sil se jim snaží sebrat další území. Když se to nedaří, hrozí přímým vojenským útokem. Ukrajina je suverénní demokratický stát a je třeba jí pomoci, potom můžeme být na řadě my.

2 2
možnosti

Vy chcete se podílet na genocidě opolčenců ?

Já ne!

:-P

0 0
možnosti

Jasná karma. R^

Té současné situaci se ale nemůžete divit, když se u nás ke korytům dostali samí proameričtí řiťolezci.

2 0
možnosti

Doporučuji Vám alespoň dočasné přestěhování do Ruska a užívat si tamní svobody a blahobytu. Já bych si vybral raději USA.

2 0
možnosti

Kobzo Kobzo, jen abyste s takovou totálně slaboučkou argumentací nenarazil u Vašeho guru ... máte to od něj odsouhlasené? ;-)

1 1
možnosti

Ovšem nikdo tu slabou argumentaci nedokáže vyvrátit !

;-D

0 0
možnosti
Foto

Klasická politická propaganda, jako mnozí tady. Jenže ti ostatní dodržují pravidla blogu a označují politické blogy růžově. SPD je ale samozřejmě nad pravidla a zákony povýšeno. I nad morálku. Jenom o sobě sami vypovídáte.

4 0
možnosti

Propaganda ?

Tak jeho tvrzení vyvraťte !

;-)

0 0
možnosti

Nechápu proč není blog v růžové, jako u jiných politiků?

1 0
možnosti

To mě napadlo hned po přečtení taky. Ale po minulém nařčení, že si tady z toho div nedělám gay seznamku, jsem se na takovej dotaz raději vyprd.

1 0
možnosti

Ukrajina má za zády velkého bratra, Doněcko a Luhansko nemá pod kontrolou, minské dohody plnit nechce, proč by nechtělo vyprovokovat střet s Ruskem? A pochopitelně nechce dojet do Moskvy, chce obsadit vzbouřenecké provincie za pomoci NATO a nás.

6 6
možnosti

Tím pádem padne pro Ukrajinu povinnost tyto dohody dodržovat.

;-)

0 1
možnosti

J87a55n 61P28a79v67l90í23k

26. 1. 2022 13:13

Doplnil bych za 15.: My kolaboranti z SPD polezeme Putinovi do zadnice dokud dýcháme, co nejvíce.

9 8
možnosti

A jaký je rozdíl mezi ruskou a americkou zadnicí?

1 0
možnosti
Foto

Co přesně znamená to mgr. před vaším jménem? Já jen že po přečtení článku, zdá se to být poněkud matoucí - to jako že FAKT magor? Člověk s vyšším vzděláním, přece nemůže myslet takovou snůšku nesmyslů vážně, nebo ANO? ;-DRvRv

7 9
možnosti
Foto

;-D ... JÉÉ, ČAU KUCÍ - MÍNUSÁCKÝ - CO PA, HROUTÍ SE VÁM SVĚT - jsem koukal tuhle na web Tomia, jak tam fňuká, tuhle se v nějakém pořadu málem rozplakal, jak jsou na ně zlý - a je to fakt SUPER;-) doufám, že po tomto hysterickém a taky historicky posledním angažmá ve sněmovně, zanikne i ta přiblblá a prolhaná naci(onali)stická strana. RvRvRv

4 3
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik