Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidi vašeho typu bych nejraději viděl nasedat s jednosměrnou jízdenkou do vlaku směr Moskva. Evidentně tíhnete na východ, tak byste si ho užil. Vy byste byl spokojený a normální lidé zde, kterým slouží paměť alespoň do roku 1968, by byli ještě spokojenější...

1 0
možnosti
DR

Bohužel, my už to tak asi máme v povaze stále lézt někomu do zadku. Vůbec jsme se z minulosti nepoučili.

0 1
možnosti
Foto

Tak proč to proboha děláte? Nikdo vás přeci nenutí lézt rusákům do zadku, ani kdysi, ani dnes - takže kus pravdy máte, vůbec jste se nepoučil. ;-D

1 0
možnosti
JL

"USA potrebuji ve vychodni Evrope vyvolat vojensky konflikt, aby mohly rozsirit NATO"". Tomu muze uverit jen nekdo na urovni "homo erectus". Je znamym faktem, ze novi clenove se jimi stali VZDYCKY na vlastni zadost. stavajicim clenum se nikdy nestalo, aby brutalnim nasilim byli prinuceni v paktu setrvat! Jak se stalo Madarum v oku 1956 a Ceskoslovensku v roku 1968!

Takovych zpusobu mezi cleny nebylo nikdy zapotrebi! Nelzete pane Kobzo!

7 0
možnosti
OD

Dobrej politruk! Místní stranická buňka vesele hýká, Jakoby na mne dýchly staré, dobré časy s Jiřinou Švorcovou a Nedělní chvilkou nenávisti.

"Pokojně orající ruský traktor v pohraničí byl zákeřně přepaden Banderovci a několikrát zasažen palbou z lehkých ručních zbraní. Traktor opětoval palbu raketomety a houfnicí ráže 152 mm. a po vypuštění kouřové clony odletěl do bezpeří."

Teď je na východní hranici NATO 9000 vojáků. Tak ještě 91 000 a bude jich tam skoro tolik jako Rusů na hranici Ukrajiny.

Slovníček subiče si nechte pro sebe, pane autor. To, že pro vás nikdo prstem nehne, to je následek pouze a jenom toho, co jste za zoufalce

My, kdo ani nejsme zoufalci, ani nechceme erární obročí skrze hlasy zoufalců, to vidíme jinak.

pokud mluvíte jen za sebe a své voliče, je to politováníhodné. Ale z deseti procent bič neupleteš.

5 0
možnosti
MV

Hlavně poslední větu Vašeho příspěvku by měl vzít pan Kobza alespoň trochu na vědomí.

1 0
možnosti
JS

Dobrý článek. Dost přesné shrnutí.

7 3
možnosti
AN

A54l60e81š 91N69o23v20á93k

27. 1. 2022 13:19

hlídá už armáda strategické cíle jako jsou elektrárny a pod? Víte o tom, že USA stáhly svého velvyslance z Kyjeva i z Prahy? :-)

0 1
možnosti
VV

Protoze ho Milous Zeman odmita prijmout na hrade?;-D

2 0
možnosti
MV

Pane Kobzuv blog, až teď tak aktivní, bude zřejmě součástí marketingu SPD, partaje, která nemá šanci se teď s nikým spojit a tak hledá cesty komunikace k lidem dalšími způsoby. Nové cesty našli, rétorika nezměněna.

2 4
možnosti
JS

Jakou agitku v tom článku vidíte?

1 2
možnosti
Foto

USA si už léta osobuje roli světového četníka, aniž by k tomu měla oprávnění od RB. Zatím to vypadá, že Spojené státy mají největší zájem na eskalaci napětí na hranicích Ukrajiny s Ruskem a dovolí si dokonce peskovat Itálii s Německem za rozumný postoj. USA připomíná svým chováním SSSR, které podobně zacházelo se svými "spojenci" v RVHP a VS.

7 2
možnosti
JL

Pane Bicero. Jste ukazkou toho praveho myslitele, ktery prekonava vsechny predesle. USA je podle vas cetnikem bez RB. Uzasne....

Ta sama RB neudelala nic pri okupaci CSSR v roce 1968. Nemluvim o okupaci Madarska. Stejne se to stalo v Gruzii, Cecensku a dalsich "malych" prirustku k maticce Rusy. Rada Bezpecnosti organizace OSN a jeji sila , je Rusku jen pro smich.

Vsak je dobre si pripomenout minulost, kdy ta "eskalace napeti" se nekonala. Rusko bude znovu pozadovat okupaci vychodni casti Evropy, jako "bafrzonu" pred ruskymi hranicemi. Snad jste nezapomel !!!

Oba ty staty, Italie a Nemecko, byly ty, kteri se podilely i na nasich problemech. Proto jsme vstoupili do NATO a snazime se byt spravnym clenem. Ty 2% HDP jsou potreba i od tech dvou zminenych zemi s porozumenim nutnosti se branit, na cem se NATO domluvi. System v Rusku neni demokraticky. Novy "Stalin" a podobny system se zacina klubat v teto zemi. Je zde vsak sila tomu zabranit, pane Bicero.

5 0
možnosti
Foto

A není těch pět tisíc vojáků zbytečně moc, na přepadení Ruska?;-DRvRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik