Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Ano, Rusko na svem uzemi umistilo 100 000 vojaku a vojenske techniky, pac se obava agresivniho utoku z Ukrajiny (ktera dozajista planuje porazit a obsadit Rusko). Pripadne se obava ukoku 500 americkych vojaku, +par dalsich stovek zapadnich vojaku, kteri samozrejme chteji Rusko take dobyt a podrobit si ho.

Jasne, to zni naprosto logicky.

Za ten blog byste se mel opravdu stydet.

1 2
možnosti
ZZ

USA začínají stěhovat přes naše území a Slovensko, další kontingent na Ukrajinu. Můžete se jít na tu kolonu podívat. Jinak USA přiznávají 8,5 tis poradců + větší množství kontraktorů + speciální jednotky Británie. Dodávky munice a vojenské techniky se zemí NATO představují nejen houfnice 152 mm a náboje do nich, ale i protitankové raketové střely a řízené střely. Letectvo NATO posílilo svoji účast v pobaltských státech i Rumunsku a Polsku, kam se stahují značné zásoby další vojenské techniky a munice. Ukrajinská armáda má na východě Ukrajiny údajně 200 tisíc vojáků a stejný počet rezervistů.

Ukrajina přiznala, že počet Ruských vojáků je mnohem nižší, než činí odhady, či informace CIA a pohybuje se na čtvrtinové úrovni - a navíc rozmístněných po celé hranici Ruska s Ukrajinou a nikoliv jen na hranici Doněcké a Luhanské republiky.

;-)

0 1
možnosti
JV

Kolik asi musí člověk dostat peněz, aby se pod něco podobného podepsal. Já bych se propadl hanbou.

3 3
možnosti
ZZ

Já bych se spíš propadl hanbou, kdybych se choval jako paní ministryně Černochová, ministr Lipavský, či pan premiér Fiala, kteří dělají z naší armády kapesní expediční sbor, ve službách USA.

:-P

5 3
možnosti
Foto

J80o90s13e16f 17B27á44r15t53a

29. 1. 2022 18:27

Je zajímavé, kolik je primitivů, kteří ještě nepochopili, že v Rusku je kapitalismus a komunisté se přestěhovali do Bruselu a Berlína. Tam se poroučí větru a dešti a budují šťastné zítřky.

5 1
možnosti
JR

J93a37n 31R87á77ž

29. 1. 2022 16:25

Strašní válkou může tu válku vyvolat, takže je lepší válkou nestrašit.

Napětí mezi Ruskem a Ukrajinou se podle jejího prezidenta Volodymyra Zeleńského nezvyšuje a proto včera všechny varoval před vyvoláváním paniky.

(Zdroj: ČT)

0 0
možnosti
ZZ

Naše diplomacie je jiného názoru, protože ta má info přímo z USA.

;-D

0 0
možnosti
MK

M71i78l81a19n 58K19e43s15l

29. 1. 2022 14:24

Jest li jsou všichni ti rozhořčení stejné věkové kategorie jako blogeři,kterým se Putim nelíbí,tak ruští agresoři mohou být v klidu.

0 0
možnosti
JZ

Kobzovi nejde o mír, ale o kapitulaci před násilníkem.

3 5
možnosti
JP

J25a38n 44P17a54v64l30í96k

29. 1. 2022 12:20

Já myslím, že on jenom plní úkoly.

4 1
možnosti
OD

Ta mohutná ofenzíva Mírových sborů v komentářích je zábavná. Ještě zábavnější je ta kolektivní paranoidní psychóza, že zlý západ chce přepadnout Rusko, kterou používají v argumentaci.

Jak se to tak jednomu stane? Momentary Lapse of Reason. který trvá celý život?

3 2
možnosti
ZZ

Ne, oni teď nechtějí přepadnout Rusko.

Aktivity NATO poslouží pouze k zastavení kohoutů s ruským plynem a přeorientování na LNG z USA.

;-D!!

1 0
možnosti
PN

Jak tak ctu poznamky od nadsenych podporovatelu valky, tak bych vam doporucil pozadat o vyjimku, nebot jinak je sluzba obcana CR v ozbrojenych slozkach jinych zemi trestny cin. Pak vam nebude nic branit natahnout maskace, kanady a vyrazit smerem k Donbasu treba do prvni linie, at si to uzijete, kdyz o to tak moc stojite. Zeny mohou take, urcite tam najdou uplatneni. Nepisu schvale "nezne pohlavi", protoze zeny, ktere touzi po valce moc nezne nebudou. Tak smele do toho.

2 2
možnosti
AT

Prosím, abyste ještě jednou prošel diskuzi a odkázal nás na příspěvky, které podporují válku. Děkuji

3 0
možnosti
ZZ

Zato vy jste co ?

Pravdu říct nesmím, protože by to cenzor smáznul i se mnou !

:-P:-P:-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik