Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70i84ř41í 23K58o72b26z23a

31. 1. 2022 9:34

Děkuji všem diskutujícím za podnětné příspěvky. Budu tedy pokračovat v psaní a těšit se na další diskuze. Hezký den.

3 1
možnosti

Raději zalezte někam do křoví a styďte se tam.:-/Rv

5 3
možnosti
PK

Na jednu stranu vám vlastně rozumím. Pokud jste neměl problém vstoupit do KSČ, tak vám pravděpodobně ani nebude vadit Rusko jako takové. Dost možná by vám ani nevadil návrat Sovětského svazu.

Nevím, nechci nijak kádrovat, když vás neznám. Jen mě tak napadla jedna hláška, ze slavné České komedie. "Mě nevadí žes vstúpil. Mě vadí, žes vystúpil".

Průšvih je v tom, že lidem jako jste vy, mám problém uvěřit. Nijak totiž nedůvěřuji těm, kterým absolutně nevadí pošlapávání lidských práv, cenzura, nespravedlnost. A to i poté, když se mi najednou snaží namluvit, že jeho vyznáním po letech je Svoboda a přímá demokracie.

Jsem už dost starý na to, abych byl opatrný na ty, jejichž názory jdou z jednoho extrému do druhého. A to tím spíše když mi to připadá, že to je především kvůli jejich osobnímu prospěchu.

Třeba se mýlím, ale obávám se, že spíše ne.

Prostě to napište jednoduše. Se sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Ostatně. V roce 1988 jste přesně takovéto hesla vyznával.

;-(

8 1
možnosti
Foto

Pirati jsou nebezpecni (nejen)ve veci cenzury. V minulosti navrhovali prolomeni mlcenlivosti nejen danovych poradcu,ale i advokatu ve vecech tykajich se dani. Naprosto bezprecedentni navrh,ozvala se vyrazne i advokatni komora. Dale Michalek vypracoval manual pro MPSV,dle ktereho by se meli lustrovat potencialni zamestnanci. Je myslim stale dohledatelny na webu. Mimo jine se maji proverovat politicke nazory,pohyb na jakychkokiv socialnich sitich,ci se vyptavat v okoli bydliste. Vysledek je slozka o zamestnanci. Pricteme navrh monitoringu bytu dle spotreby a navrh rozhodovani domovni schuze u najmu....

Pricteme jimi spratelene neziskovky zabyvajici se cenzurou/tzv.hoaxy.

KSCM proti nim neskodny a citelny subjekt...

Za clanek karma. Situace je nejasna. Rusko neni pro nas hrozbou. Je treba diplomacie. Jenze diplomacie neni poplacavani po zadech nebo delani bububu,ale umeni se dohodnout i s Ruskem. To nedela ani EU ani USA.

2 3
možnosti
PK

Vzpomínáte na pendrekový zákon a věčného poslance Bendu? Řekl bych, že osekávání svobod nebude problémem jen Pirátů, ale prakticky všech vlád.

Co si budeme nalhávat. Každé vládě se nejvíce hodí ono staré "drž hubu a krok". Pravda. u některých více, u jiných méně. Ale pořád to tam je. Však poslanec Benda je dlouholetým poslancem právě nynější vlády. Potažmo jejího lídra ODS.

Spolupráce s Piráty by mu tak mohla svědčit a mohli bychom se dočkat opravdu velkých věcí. Bohužel však možná až tak velkých, že nám, občanům, nebudou až tak po chuti.

1 0
možnosti
JP

Blogere, stáváte se frontmanem ruské páté kolony v Česku a jste ochotný obhajovat jakékoliv kroky Ruska včetně případného obsazení České republiky. Věcná diskuse je zbytečná. Jen připomínám Vaše pletení příčin a následků. Nejdříve byla ruská agrese vůči Ukrajině - anexe Krymu, vyzbrojování separatistů a účast v bojích na straně separatistů. Nyní soustřeďování ruských vojsk na hranicích s Ukrajinou. Teprve potom přichází spíše symbolická vojenská pomoc Ukrajině a pouze symbolické posilování vosk NATO ve východní Evropě.

9 0
možnosti
JF

Řídit se rozumem? To jako, pane Kobzo, raciem? To je ale přeci u vás SPĎáků oxymoron, vám svůj rozum udílí vožď Okamura, což má s ratiem evidentně společného minimum ... :-/

8 0
možnosti
AT

Soryjako: https://www.idnes.cz/zpravy/nato/satanovskij-rusko-ukrajina-psa-evropa-nato-kreml.A220130_133403_zpr_nato_inc

Tak co, rusofilové? Kdo tady chrastí zbraněmi a vyhrožuje? A to není žádný přitroublý bloger, ale člen rady obrany státu.

8 0
možnosti
Foto

Hm. To je fakt síla. Ale aspoň se místní ruská pátá kolona už může těšit. O to jim přeci jde.

5 0
možnosti
JF

TASS je zmocněna prohlásit, že zobrazený rudý kruh je ve skutečnosti zelený čtverec a kdo tvrdí opak, je válečný štváč jednající v zájmu amerického imperialismu! Déjà vu co časů dávno minulých? Nikoli, žhavá současnost! :-(

6 0
možnosti
DR
Foto

Nejjasnější, jako sluníčko východní nad Kremlem vycházející ;-D.

7 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli Vaše blogy na tom seznamu Ministerstva vnitra jsou, ale rozhodně tam patří.

9 2
možnosti
ZZ

Pravda se nesmí psát a říkat ?

A to ještě nenapsal pravdu o manipulaci s plynovými šoupátky.

:-/

2 1
možnosti
PB

P93e35t18r 46B63u34r56i52a98n

30. 1. 2022 15:09

Připomíná to rok 1962, kdy USA přemístily do Vietnamu cca 14 tisíc tzv. poradců (to bylo ještě za Kennedyho). Následnou válku proti Vietnamu vedl již Lyndon Johnson.

Zdroj: https://jirikobza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782557

Prosím pěkně proti jakému Vietnamu že to vedly USA válku? Takže oni nejprve do Vietnamu umístili 14 000 vojáků a pak začali střílet kolem sebe, nebo jak?

(víc jsem fakt nedal)

5 2
možnosti
ZZ

Celkem máte pravdu. Oni si však říkali vojenští poradci.

Dne 5. srpna 1964 podnikly první nálety letecké síly USA, které startovaly ze tří letadlových lodí v Jihočínském moři. 7. srpna schválil Kongres USA rezoluci, která prezidenta USA opravňovala k „použití síly na pomoc obraně svobody kteréhokoli státu SEATO“.

Později se ukázalo, že všechny důvody, které USA použily jako záminku k útoku na Vietnam, byly smyšlené.

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik