Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P65e80t93r 42Č88e18r69n61ý

19. 3. 2022 19:30

Válka nakonec začala ve čtvrtek, komouši Kobzo!

0 0
možnosti
PK

Snad bych rád uvěřil, že se počínaje dnešním dnem, za sebe začínáte alespoň stydět. Tím spíše, že napsaná slova už zpět vzít nemůžete.

0 0
možnosti
ZZ

Pobavil jsem se z reakce mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Marije Zacharovové, která sdělila západním médiím :

„Prosba k prostředkům masové dezinformace USA a Británie, k Bloombergu, The New York Times, The Sun a dalším – oznamte nám harmonogram našich invazí na příští rok. Ráda bych si naplánovala dovolenou,“ V termínech, kdy mají být údajné útoky podniknuty, musím reagovat a nemůžu proto nikam odjet.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/valka-zacne-ve-stredu-dejte-nam-vedet-utahuje-si-rusko-ze-zapadnich-medii-40387355#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=F4XEiF2HBMj-202202161246&dop_id=40387355&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
DR
Foto

Nikdy jsem nevěřil, že se po roce 1989 dočkáme politických procesů, jak se ve svém článku zmiňujete.

Drakonickými tresty 20 roků kriminálu a více jsme vstoupili do padesátých let, protože takové tresty za politiku např. za Husáka neexistovaly.

Za mne karma R^

2 2
možnosti
Foto

J85i33ř82í 94K79o97b15z30a

16. 2. 2022 10:15

Děkuji všem za příspěvky, jakkoliv zde bylo pramálo zajímavých faktů.

1 0
možnosti
AT

Výživnost diskuze nemůže už z principu nějak extrémně převýšit výživnost blogu.

2 0
možnosti
PB

Komunisti typu Kobzy byli a jsou vždy zbabělci. Píšou lži a při usvědčení se nevyjadřují. Oni se vlastně nevyjadřují napřímo nikdy ani k lidem a jejich názorům. Lidi jsou pro ně póvl skrze který pouze prezentují svoje lži tak, aby ty byly viditelné. Protože normálně by je nikdo neposlouchal.

Blogy Konečné, Kobzy a jiných netřeba brát vážně. Jsou jen koloritem zoufalosti a marnosti žití pár rudých ztroskotanců.

5 4
možnosti
ZZ

Tak média dnes potvrdila, že útok Ruska proti Ukrajině, který měl být zahájen ráno ve 2 hodiny, se jaksi nekonal.

Kde se stala chyba ?

;-D

2 1
možnosti
Foto

Valka ve Vietnamu, valka v Korei, valky Afghanistan a jinde... Dodavky zbrani od USA a Francie napr. SA,aby mohla delat genocidu v Jemenu.. atd.atp. V dnesni dobe,kdy jedinym zmacknutim se muzeme znicit jadernymi zbranemi a kdy nejvice obeti bude zase mezi civilisty. Rodiny s detmi si nejvice preji mir,ne valku. A nasi pitomci si hraji na vojaky jako v nejake videohre, protoze maji pocit osobniho bezpeci. USA je snad lepsi nez Rusko? A to,co ma na svedomi neva?

Rusko jen nechce rozsireni NATO o Ukrajinu a sleduje rozmistovani vojaku v okoli kolem Ruska. Lidi by meli opet demonstrovat proti valce (jakekoliv) a dodavkam zbrani... Ano,Putin je despota,ale USA neni lepsi. USA jde fakt o prava Ukrajincu? ;-D

5 0
možnosti
Foto

Rusko Jen nechce rozšíření NATO. Aha...Rusko nechce...A...Rusko je něco víc? Než státy jiné? Anebo ty také mohou něco nechtít... Nebo nesmějí? chytrá naše...Třeba nerozšiřování Ruska na území své. Pokud to Rusko udělá, jakože s oblibou...musí počítat se systémem, kdy si stáť přizve pomoc přátel. Rusko podniká odnemapěti své přiboudle podložené vojenské expanze jako kdyby dávalo písemný doklad pro ostatní, že je třeba se proti němu razantně zařídit. Rusko nechce JEN mít jaksi poblíž NATO...Já nechci, oni nechtějí, tamten stát nechce...a v téhle rovnosti uvažuje chytrý a vzdělaný a nezaseklý v čase poklon jednoho státu k druhému...ten, co se zkrátka v čase posunul.

Vaše postřehy o našich pitomcích bych si na Vašem místě nechala, až budete rozjímat nad Vaším společným fotem s panem Kobzou. Můžete ho Rozšířit o pana předsedu a mnoho zdejších.

2 1
možnosti
JP

Vlastizrádce z proruské partaje prská jako křeček, lže a obrací fakta naruby. Pokud by chtěl nějaký příměr, tak je to naše situace před druhou světovou válkou - Hitler a sudečtí Němci.

2 2
možnosti
Foto

Pane Kobzo, jak říkám, jestliže jste poslanec, máte ke mně povinnost:) Tedy otázka...je tedy Tomio Okamura řízen Moskvou? Když není...argumentujte prosím. Děkuji.

Druhá otázka pak ...jestliže se věnujete tématu nevměšovat se do jistých věcí jiného národa, proč hodnotíte vládu Slovenska a paní prezidentku Čaputovou? Politik, který varuje a sám se vměšuje...máme to černé na bílém ve Vašem textu...Děkuji;) Vysvětlete.

A třetí...je možné, pokud těch odpovědí nejste schopný Vy, aby tyto odpovědi za Vás všem dal uspokojivě a s jistou znalostí ...jako za Vás...kupříkladu Zdeněk Zavadil? Otázka, zda to není mínus pro Vaši imidž, i imidž strany SPD.

Budu se Vás tak dlouho ptát, až se po Vašem mlčení seberu a Tomio Okamura bude mít starost, źe se v terénu neumíte pohybovat. Že neumíte dostatečně uspokojivě komunikovat. Máte přece prostor generálních rozměrů...A já jsem občan, který je závislý na Vašich rozhodnutích. Děkuji Vám za odpovědi, které náleží k Vaší funkci. Nevím, jestli si to uvědomujete.

6 2
možnosti
Foto

J96i71ř29í 78K70o43b88z15a

16. 2. 2022 10:14

1.Netuším o tom, že by někdo v SPD byl řízen kýmkoliv a čímkoliv kromě vlastního rozumu a vlastních zkušeností.

2.To že považuji vývoj na Slovensku za varování a snažím se poukazovat na to, co se tam děje, abychom se podobného vývoje mohli vyvarovat je mojí povinností politika.

Docela by mne zajímalo, jakou souvislost mají Vaše otázky s tématem článku, s pokrytectvím současné vlády a nebezpečnou situací, do které náš stát a národ vedou?

Zažil jsem toho hodně, abych věděl, jak vážná je situace.

5 0
možnosti
DR

Není co dodat, jasná karma. R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik