Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale pane Kobzo,

bod 11 co udělá imigrace s naším penzijním systém, který není na imigranty nadimezovany? Je to bububububbu migratnti, nebo nevědomost u poslance? Asi víte že pro přiznání penze je nutné splnit nejen věk , ale také počet let, kdy se pojištenec podílel na penzijním pojištění, tohle Vám spolknou tak na PL, možná....

1 1
možnosti

Na jednu stranu máte pravdu, ale na druhou stranu, když to občané nesplní, dostanou sociální dávky ve stejné výši, jako by brali důchod, protože jsou potřební.

;-)

0 0
možnosti

Kobza, Kobza, vy jste si tím hodnocením členů vlády řekl o hodnocení osoby vaší, ovšem musím vás zklamat, není to možné, zdejší cenzura by mě okamžitě smázla a to navždycky, možná bych si vysloužil i trestní oznámení.

Takže pokud vy budete adorovat a propagovat vrahy, kteří ve jménu diktátora vraždí nevinné oběti, včetně žen a dětí, pak taky půjdete sedět.

Evidentně závidíte vládě, že zvládá v neuvěřitelně krátkém čase několik krizí současně a Fialovi, že se z něho v krizi vyklubal dobrý premiér a světový státník. To jsem skutečně nečekal a překvapil nejen mě, ale snad všechny v Česku, Evropě i na světě.

Když si do této vypjaté doby představím chaotika, mikromanažera a nemajetného agrobarona Babiše, osobního kamaráda Putina, Orbána a Zemana, tak znovu gratuluji Čechům k neuvěřitelně dobré volbě. Co by se asi tak s Babišem dělo, vidíme to přesně podle současných šíleností co se dějí na Hradě. Dále v tomto zatuchlém duchu opravdu ne.

Okamura byl naposled u Miloše kdy? Nerozluční kamarádi by se měli navštěvovat často. A kdy začne zase přepisovat a adorovat Putinovi výroky?

SPD jsou skutečně slizký něco (přece neurazím hada), cílem je na příkaz Kremlu rozložit společnost, prosadit nenávistné tendence a organizovat protesty. SPD jsou kolaboranti a nepřátelé ČR.

1 1
možnosti

Jiří díky za Vaše slova. Víte moc mi to nemyslí, konečně mám jasno. Vašim blogem jsem ozářen - Měním tedy svá stanoviska a sděluji. Od dnešního dne (úterý) - Karel Čapek a Winston Churchill, jsou váleční zločinci. Čapek je jasný štváč, marně se skrýval za psa Dášenku. I matky podněcoval s puškou. Ten lord s doutníky, škoda slov. Ani s Adolfem spolupracovat nechtěl. Podobně vidím naši vládu. A vůbec, co říkáte na ty šílence z krypty? Blázni, skákající s padáky. "Jsme Češi a nikdy se nevzdáme" ? Vždyť to byla nějaká předsunutá buňka Al Káidy:-)

1 0
možnosti

Vy jste patrně vyučený ministr financí, když toho tolik víte.

0 0
možnosti

Spíš jen používá hlavu na myšlení.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Neví někdo, ve které další zemi je nouzový stav?

0 0
možnosti
Foto

Strýček Google s Vámi nemluví?

0 0
možnosti
Foto

Sankce za jiný názor? To byste měl něčím podložit, jinak se může zdát, že lžete. Ale pravda je, že existují názory, které mohou šokovat. Například názor Nikity Michalkova, že Ukrajinci vycvičili kromě pilotů letectva i ptactvo a vypočítala pro svazy čamráků, hejlů a možná i strakapoudů letové trajektorie k útoku na Rus.

Pokud bude někdo veřejně tvrdit, že tomu věří, myslím, že mu nehrozí trestní stíhání, ale maximálně vyšetření odborníkem. Tím by však asi neměl být MUDr. David (když už jste se pověnoval těm odbornostem).

1 0
možnosti

Murphyho zákon praví, že negativní jevy se hromadí jedním směrem.

Tak to dobře popsal SPD. Protože taková koncentrace perel českého genofondu na jednom místě, to se hned tak nevidí.

5 0
možnosti
Foto

Já jsem s vládou velmi spokojen.

Minule jste napsal, že Vás diskuse podněcuje, abyste psal další blogy. Tak pište, pište. Kvičení není nikdy dost. Člověk z toho má radost.

4 0
možnosti

Každá liška chválí svůj ohon !

;-D

0 0
možnosti

Dobrý, ale máte smůlu. Máte špatného náčelníka - sebestředného exhibicionistu, viditelně akčního nejvíc pro svůj osobní prospěch. Historie i politiky sice žádné "kdyby" neuznává, ale mlčící většina, která možná částečně kapíruje katastrofální stav ve zdejší vazalské neokoloniální gubernii, čeká na jiného sekáče, než je váš současný polojaponský náčelník. Jal říkám, máte smůlu.

1 0
možnosti

A nic jste nepochopil, omezil jste se zase jen na urážky. To je, bohužel, tolik typické.

2 2
možnosti

tak proč se tu občanskou válku, nebo alespoń nepokoje, snažíte rozdmýchávat?

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik