Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kobzo, o se, ti co vás tak oslovují (jak píšete), nemohou nikdy být podle uvedeného paragrafu souzeni, protože se nejedná o pomluvu.

Jejich hodnocení a názor na vás, projevený v uvedených hodnoceních, je ryze pravdivý a zcela v duchu reality. Ono totiž k získání takového názoru jen stačí číst vaše blogy. Nezískáte orgány činné v trestním řízení na svou stranu, i u nich jste profláknutý a i oni na vás mají obdobně jasný názor.

1 1
možnosti
ZZ

A z čeho tak soudíte ?

;-D

0 0
možnosti
JP

Sám jste důkazem, že tu žádná cenzura není. Že existuje hybridní válka, která se vede hlavně v oblasti informací (cílených dezinformací) je také jednoznačný fakt. Vypnutí webů. které jsou součástí této hybridní války, je v této válečné situaci zcela legitimní. Také jsem Vás nazval "krysou" tj. zrádcem, protože prokazatelně kopete za Putina a jeho vojska byste u nás vítal květinami. Přestože se celé SPD ohání vlastenectvím vůči EU, v případě Ruska to jaksi neplatí. Možná jste stejně jako Farage a la Penová z Ruska podporováni s jasným cílem - rozbít nebo alespoň oslabit EU, aby ji Rusko mohlo snáze ovládnout. Rozpínavost Ruska je historií potvrzena.

1 1
možnosti
AT

No žádný problém. Podejte trestní oznámení a ti, co vás urážejí, půjdou k vyšetřovatelům a pak před soud. (Prokurátora prosím vynechte, ten s tím opravdu nemá co dělat). Já už se moc těším, jak budete vyvracet, že ta oslovení a titulování nejsou pravdivá.

0 1
možnosti
PB

..... si nejsu jistej, ešivá by pan prokurátor Vaše otázky vůůůbec pochopil(?),- pokud má problémy se zněním a výkladem Ústavy, jejíž nedílnou součástí je Základní listiny práv a svobod, pak Vaši bohulibou aktivitu v "pokládání otázek" vidím jako naprosto bezpředmětnou!

0 0
možnosti
JR

J46a38n 41R50á62ž

9. 4. 2022 18:39

I když nepatříte mezi moje politické favority, přesto Vám přeji, abyste psal a zveřejňoval vše co uznáte za vhodné ke zveřejnění, ale přitom se důsledně vyhnul jakémukoliv tvrzení, které nemůžete prokázat, či důvěryhodně ozdrojovat.

PS. Způsob, jakým komentoval JUDr Stříž metodický pokyn NSS pro posuzování šíření dezinformací, podle mého názoru nezapřel dobu, kdy se formovalo jeho vnímání práva.

2 0
možnosti
Foto

Mi tohle připadá jako zastrašování z vaší strany. Já jsem někdo, mám konexe, tak si na mě dejte bacha. Když přihlédnu k tomu paragrafu, vás tato osočení v diskusi poškodila v práci, v rodině, nebo vám způsobila vážnou újmu? Myslel jsem si, že jste jiný bourák a ne uplakánek. Vážnost u mnohých spoluobčanů jste si ohrozil sám. Podívejte se na jakoukoli diskusi pod příspěvky členů SPD, to je teprve žumpa plná úvazek a hnusoty. Tohle vám asi nevadí co?

4 3
možnosti
PK

Dnes, aby se člověk bál napsat svůj názor. Jan samé urážky, nadávky, osočování atd. Pane Kobza nenechte se odradit. A i když s vámi někdy nesouhlasím a někdy ano, tak máte mou podporu za odvahu psát své názory a nenechte se odradit, neboť diskuze je důležitá, i když pro naše tzv. demokraty se nehodící. Držím palce

5 7
možnosti
Foto

A celý vámi popisovaný "marasmus" by mohl být završen postavením SPD jako extremistické strany mimo zákon, což bych si ovšem stejně jako v případě komunistů nepřál. Subjekty jako KSČM nebo SPD by měly padnout z vůle občanů. Lidé nakonec dostanou (jako v případě KSČM) rozum, jenom to někdy trochu trvá.

5 2
možnosti
JR

J87a88n 19R76á44ž

9. 4. 2022 19:00

Dovoluji si upozornit, že k soudem nařízenému rozpuštění politické strany nebo hnutí , není a ani nemůže být důvodem jen to, že jsou obecně považovány za extremistický politický subjekt. Dokud není prokazatelně porušen zákon, tak v názorovém spektru mají své místo i názory, které můžeme považovat za extremistické, i když se nám to osobně může nelibit sebevíce.

2 0
možnosti
PZ

Ano úroveň některých diskuzí je opravdu tragická ale zdaleka se neblíží tomu co se děje na PL kde velice rád také publikujete. Bohužel sklízíte plody toho na čem Vaše strana silně zapracovala. Ano souhlasím s Vámi, braňte se, určitě i soudní cestou, ale je nutný stejný metr na všechny....

1 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik