Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano. A těm Američanům to vraždění zůstalo do dnes. Může za to CIA, FBI, NASA, Soroz, EPU, LTS a vrazi z Wall Streetu. Je dobře, že ani v dnešní době tyto úderné články nezaniknou a někdo se odváží je napsat! Pravdu je potřeba odhalovat. Nebýt SPD, tak jsme už v tom morálním bahně až po uši. Jenom tito aktivisté nám otevírají oči. Děkujeme a jen tak dál!

9 0
možnosti
Foto

Příště napište "Den, kdy jsme zavraždili Miladu Horákovou"

Blicí smajlík tu bohužel není :-/

18 0
možnosti
OD

Tak tohle je bolsevickej superhnus. Kobza nezapomněl z VUMLu ani slovo. Jednou komouš, vždycky komouš... to je prostě neléčitelný. K náckům se dal, to taky dává smysl, ti sedí v pekle hned vedle.

A o svobodu slova se nebojme - pokud tu může vyjít tohle svinstvo, není se cenzury proč bát.

17 0
možnosti
Foto

Pan Jaroslav Kvapil na tohle téma napsal kdysi jednu z nejlepších povídek, co jsem kdy vůbec četla. Bylo v ní dost z faktografie, a protože je narozdíl od Vás inteligentní skutečně a ne v horlivém mediálním předstírání pana Kobzy, faktografie tam hrála roli pochopitelnou pro inteligentní. A v rovině konstatování...Hlavně ovšem hrdince Evě vyjádřil tou povídkou úctu, a vytvořil tak jistou milou pietu. Učinil to brilantně a vkusně...To je totiž ten hlavní rozdíl...kdy debilní politická strana musí býti pozvána k univerzitním docentům katedry historie pro doplnění dějepisu ZŠ, protože zneužije dík ubohým znalostem pitomě všechno a půjčí si kohokoli a cokoli a coby Blbost káže doktorům...( to je Shakespeare, abyste netápal)

Únavné, dětské, nevkusné...to především.

13 0
možnosti
MV

Přesně: hezky Lada a pak switch do odporného pokusu manipulovat. S příznivceman SPD to není tak těžký, ale ne všichni jsou manipulovatelní. Takže pokus nevyjde a jak píšeš, hoooodne nevkusný. Až odporný.

8 0
možnosti
DP

V roce 1962 byl u nas na navsteve byvaly "britsky" letec (mimochodem, uz zacatkem roku 1949 musel , zrovna tak jako mnoho zapadnicjh a dokonce i nekolik "vychodnich" letcu do vezeni a propusten az na amnestii 1960) a kdyz muj bratr dal na pretres to osudne bombardovani Prahy americany, rekl, ze si nikdo, kdo to nezazil, nedovede predstavit to psychicke vypeti posadek, pri letech v noci, kolem letadla bouchani nemeckych flaku pri proletavani nemeckym uzemim, navic s vedomim, ze se prakticky z kazde mise nekdo z kamaradu nevrati, jeste k tomu spatne pocasi a tak i takova nepochopitelna navigacni chyba jako zamena Prahy za Drazdany se jevi v uplne jinem svetle. Pamatuji si pripad ze Svedska pred asi 40 lety, kdy piloti civilniho letadla pri velmi spatnem pocasi navigacnim omylem v noci pristali na "spatnem" letisti a to presto ze navigacni zarizeni letadel udelalo za ty roky od valky neskutecny pokrok.

12 1
možnosti
Foto

Praha ale byal bombardována cca čtvrt hodiny po poledni, za jasného počasí. Nikde v okolí se zrovna neválčilo.

0 0
možnosti
JZ

Opravdu těžké bláboly. Jak komunistická propaganda nejtěžšího kalibru.

23 1
možnosti
VV

Nojo, v prevecer napadeni Polska jela nacisticka propaganda take na plne obratky.

11 0
možnosti
JS

A co Plzeň 25.4.1945?

0 0
možnosti
Foto

V Plzni byla tou dobou poslední velká zbrojovka nacistů a válka se vede do posledního okamžiku. Nikdo nevěděl, kam jsou to schopni nacisté vést a pokud by němci mysleli vážně propagandu o "alpské pevnosti", mohla válka trvat o měsíce déle.

5 0
možnosti
JF

O tomhle vraždění sovětských letadel v českých městech první den míru zdejší pohrobci vlády jedné samospasitelné zločinecké strany a proruští kolaboranti, poslanče Kobzo, zarputile mlčí ... a mlčíte i Vy! ... :-(

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/valka-nalety-cesko-mesta-ruda-armada.A190511_110051_domaci_bur

https://eurozpravy.cz/domaci/zivot/119928-nalety-nacistu-lez-ceska-mesta-nicila-sovetska-letadla-1300-mrtvych/

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/1523762-ceskoslovenske-tabu-na-konci-valky-zabijely-bomby-s-rudou-hvezdou

13 0
možnosti
JB

J54i62r78i 67B60o29r

7. 2. 2022 20:25

Hnus. Žiji v kraji který osvobodili Američané. Při dělostřeleckém ostřelování na úplném konci války tady zahynulo dost civilistů. Nikdy jsem neslyšel že by to někdo Američanům vyčítal. Jste chudák.

18 0
možnosti
Foto

9.května dopoledne provedlo sovětské letectvo nálet na Mladou Boleslav při kterém zahynulo 150 našich občanů. Omyl to zcela určitě nebyl. K tomu máte co? Vstoupit v roce 1988 do KSČ to chce opravdu silný žaludek a ten Vám u rudohnědých zůstal....

18 1
možnosti
Foto

Jedno vraždění má omluvit jiné vraždění? To chce opravdu silný žaludek.

2 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik