Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ex komunista se nezapře. Takhle přesně komunisté vykládali dějiny.

Hodný Rus a zlý Američan.;-D

23 1
možnosti
JF
ND

Možná jsem přehlédla, ale nenašla jsem zdroje vašich informací...

0 0
možnosti
JL

Válka je válka, dalo by se říci autorovi. Protektorát byl tehdy součástí Německa a produkoval pro něj všechno. Bombardovat Prahu ovšem nemělo žádný vojenský význam. Letci se ale občas spletli a s tehdejší technikou se málokdy trefili přesně a riskovali život.... Můj otec, když ještě žil, tuhle příhodu také vzpomínal, i když ještě v Praze nebydlel, byl tou dobou na nucených pracích ve Vídni a i tam se vesele bombardovalo město, ale to nikoho nevzrušuje, neb to byla fašistická Vídeň. Americké a anglické letce považovali nacisti (Němci) za teroristy a často zajatce stříleli. Dnes je na internetu k nalezení, jak letka bombardérů přelétala oblast středních Čech (Benešov a okolí) a dvě letadla byla zasažena. Jednomu letci se podařilo s pomocí českého občana Protektorátu uniknout, ostatní esesáci z výcvikového cvičiště Sedlčansko postříleli. Rozhořčovat se nad Američany je pokrytectví, bez nich/vytvoření druhé fronty a bombardování Německa/ by naši předkové dopadli asi ještě hůř, než dopadli.

10 0
možnosti
Foto

No vidíte a Kobza je považuje za teroristy dodnes protože američané....jsem přesvědčen, že to není náhoda, tyhle lidi by za války hajlovali v prvních řadách, aby po válce dělali kariéru v KSČ. Autor ostatně u komoušů byl a mentálně očividně stále je.

12 0
možnosti
Foto

Mlčet? Kdo Vám brání jít vyřvávat ty svoje lži a demagogii někam na náměstí? Dáte dohromady stejnou lůzu jako Chcíplý pes při poslední demonstraci? To je přece stejná cílová skupina pro takové žvásty....

8 0
možnosti
JD

Tady bude mela!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik