Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čistě hypoteticky.. někdo o vás bude veřejné rozšiřovat lži a výmysly. O co budete usilovat? O stažení těchto nepravd z veřejného prostoru, o veřejnou omluvu, o potrestání daného. Svoboda slova neznamená vědomé a cílené lhaní.

11 0
možnosti
KK

A proč to teda stát nedělá? Máme přece zákony, policii, soudy...

1 0
možnosti
OT

Styď se spďáku.

6 3
možnosti
Foto

Tlaky na cenzuru byly uz v dobach propagace nerizene migrace, zacala s covidismem (v CR i z EU) a pokracuje nyni jiz plosne. Jsou stazeny vsechny weby mimo ty podporujici vladni politiku v cemkoliv. Valka je jen zaminka. V tomto je zapad stejny jako Rusko,je to obvykly nastroj protidemokratickych rezimu a panovniku od nepameti. Duvodem je strach z vlastnich obcanu. Demokracie je na ustupu, staty zacinaji bojovat od covidu proti svym obcanum.

2 12
možnosti
PK

Buďme rádi, že smíme psát co chceme. Váš příspěvek, budiž toho důkazem. Ostatně jako příspěvky autora tohoto blogu.

Modleme se za to, aby se Putin nepřehnal přes nás. Neb jedno vím jistě. Vy a pan Kobra budete možná spokojeni. My, co zde píšeme rozdílné názory než jsou ty vaše bude popraveni, v lepším případě internováni v pracovních táborech na Sibiři.

A to je ten hlavní rozdíl, mezi nedokonalou demokracií západu a tou dokonalou, mrazivou z Kremlu.

A jen k tomu paragrafu ohledně schvalování válečného aktu. Udivuje mne, že pan Kobza nenapsal, jak dlouho zde tento paragraf máme a kdy byl schválen.

Chcete psát vše? Nevadilo vám, jak jakýsi pán posílal arabské děti v Teplicích do plynu?

A proč to píši? Možná stále doufám, že máte dostatečnou inteligenci pochopit, ty jemné rozdíly, které nás, demokraty, bijí do očí.

9 0
možnosti
PL

P15e58t97r 43L18o53r26e84n46c

27. 2. 2022 12:18

Občas žasnu, jak kuriózně se to někomu dokáže v hlavě pospojovat a co z toho pak ještě vyjde i do veřejného prostoru.8-o

2 1
možnosti
MV

vypinani "takovych" webu je v dobe agrese Ruska proti svobodne zemi jedine spravne

a muzete toto rozhodnuti pomlouvat a znevazovat jakymkoliv zpusobem, ktery je prave od Vas ocekavany

11 3
možnosti
VF

Satrapové v neokoloniálních vazalských guberniích bývají vždy přeúslužně a přeúĺisně aktivní, aby se zavděčili svým pánům a demonstrovali tak svoji pokornou oddanost vládnoucí vrchnosti. To platí ve všech dobách po celou známou historii lidstva. Shodou okolností se flagrantní zrušení všech zákonných proklamací o svobodě slova a názoru odehrálo právě ve výroční den, kdy se před 74 lety chopila moci komunistická strana. Jak vidno, současná vládní garnitura ví, od koho převzít vzor a kde se učit.

1 1
možnosti
Foto

Vyzývám lidi, aby pomohli darem s bojem proti fašistickým ruským okupantům (humanitární pomoc je pouze hašení následku, nikoliv odstraňováním příčiny):

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

7 0
možnosti
MS

V bodě 4 se mýlíte v tom, že není ohrožena bezpečnost státu. Sice není vyhlášený válečný stav, ale je zveřejněný seznam nepřátel Ruska. ČR je na seznamu. Čili z hlediska definice "nepřítel" je nepřítel nepřítel naprosto jasný výraz a tím pádem plnění bodu 4 naprosto legální.

3 0
možnosti
LH

A kdo prokázal, že všechny dotyčné weby souvisí s Ruskem? Hm?

0 3
možnosti
JH

Tady ale evidentně nejde o právo:-(

0 1
možnosti
PV

No tak budete muset tisknout letaky, jako soudruzi komunisti za valky, abyste mohli sirit sve nazory a svou pravdu. ;-)

2 1
možnosti
LH

Nebo jako disidenti v 70. letech, pane totalita?

5 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik