Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To by jeden nerek, kolik je v CR neobolseviku, lidovejch demogratu a jinejch prostacku schvalujicich cenzuru. Smutne...

2 1
možnosti

Foldyna to vše ho řekne nočním vlkům a ti přijedou udělat pořádek

1 0
možnosti

Vážení, zaregistrovali jste zmizení blogu z hlavní stránky a vzápětí publikaci na PL? Tam to asi bude pro p. Kobzu "karrmovatější"....

1 0
možnosti

P38e87t58r 92L63o93r46e86n21c

27. 2. 2022 13:51

Jo. Chtěl jsem se vrátit k diskuzi pod tím "Dovedou" a marně jsem ho teď v blozích hledal.

To ho šoupla (po právu) někam do garáže zdejší redakce, nebo to on sám?

0 0
možnosti

Tedy pane Kobzo, pokusit se o ovlivnění veřejnosti propojením února1948 s vypínáním dezinformačních webů je od Vás ex-člena KSČ hodně průhledné. Chemtrails, země je placatá atd to byly také články na těchto webech, které pro některé jedince byly také tou jedinou pravdou....FUJ

3 0
možnosti
Foto

Budu o vás šířit lži, pomluvy, výmysly, budu napadat čest a morálku vaší, vaší rodiny a blízkých. Budete i nadále bojovat za to, abych v tom mohl pokračovat? Pokud ano, dejte instrukci zdejším adminům, já začnu. A třeba si ani nebudu muset tak moc vymýšlet.:-P

0 0
možnosti
Foto

J49i57ř79í 76K82o49b82z24a

27. 2. 2022 12:55

nehodlám přestat

0 0
možnosti

J70i46r40i 46B93o66r

27. 2. 2022 12:47

Nemá Okamura dovolenou? Všude je jenom jejich nová akvizice Bašta.

0 0
možnosti
Foto

Má starosti, brzy mu vyschne příjem z Ruska.

2 0
možnosti

Ruští státní zástupci varovali, že každý, kdo se bude ve prospěch cizího státu podílet na činnostech zaměřených proti Rusku, může být odsouzen až na 20 let vězení.

A víte co například patří mezi činnosti, zaměřené proti Rusku v Rusku? Pravdivě popsat invazi a válečný zločin Putina, proti Ukrajině. To vám nevadí? Nechtěl byste nám na toto téma napsat nějaký článek o demokracii?

1 0
možnosti
Foto

Kecy, kecy, lži a zase: kecy, kecy, ....

Žádná cenzura, to jenom ohlupujete a manipulujete. Žádná svoboda není bezbřehá a snad byste to měl, při svém cadriculum vitae vědět. Obávám se, že víte, ale v duchu té vaší potrhlé sešlosti kolem T. Okamury máte dirigováno, či si sám diktujete psát nesmysly a manipulovat.

Jednoduchá situace (pro vaše právní oči): Někdo bude pobíhat v centru a bude se přítomných zlodějů zastávatdůrazným přesvědčováním, že krást je lidské a morální, protože kdo má majetek je zloděj a musí být okraden. Váš verdikt?

5 0
možnosti

Nesmí. Kámoš Foldyna by mu to mohl demokraticky vysvětlit.

0 0
možnosti

Zmíněné weby měly skončit už davno. To neni o svobodě slova, ale o kolaboraci a vlastizradě. V jejich Rusku už by je zarazili dávno a dostali by nálepku zahraniční agent.

6 1
možnosti

Skoro to vypadá, že Rusko je váš vzor.

2 1
možnosti
Foto

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD : "Politická práva "Článek . Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.

9 0
možnosti

Správně pane Kindle, a tak to jistě pochopí i Ústavní soud.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1420x
Mgr.Jiří Kobza: geolog, bývalý diplomat, obchodník a podnikatel.Člen Hnutí Svoboda a přímá demokracie. Píše o věcech, kterým se masmédia opatrně vyhýbají, nebo je dokonce fabulují.

Seznam rubrik